Kurtköy Catering


Kurtköy Catering Yemek


Catering kelime anlamı olarak yiyecek tedarik edem anlamına gelmektedir, fakat günümüzde toplu yemek üretimi ve toplu yemek hizmeti veren firmalar için kullanılan bir terimdir. Okullar, hastaneler, iş yerleri, fabrikalar gibi birçok kişinin çalıştığı yerlerde toplu yemek hizmeti gereklidir. Bunun yanında yemeğin ucuz ve kaliteli olması da gereklidir. 

Ayrıca günümüzde Kurtköy catering firması toplu yemek hizmetini pratik ve ekonomik olarak sunmaktadır. Düğünlerde, nişanlarda, toplantılarda, davetlerde, doğum günlerinde ve çeşitli organizasyonlarda yemek sorununu toplu bir şekilde çözüme kavuşturmak için tercih edilecek pratik ve kolay bir yol catering hizmeti almaktır. Şirketler, firmalar fabrikalar, düğün vb. organizasyonlarda toplu yemek hizmetini Kurtköy Catering firmamızdan alarak, düşük maliyetle kaliteli yemek hizmeti alabilirsiniz.

 Catering Ne İş Yapar?



Catering yemek hizmeti veren firmalardır. Anlaşma yapılan kişilere veya kurumlara istekleri doğrultusunda yemek listesi ya da ikram listesi hazırlanmaktadır. Önceden sadece otel gibi kurumların kullandığı catering hizmetini günümüzde doğum öncesi annelerin yaptığı baby shower organizasyonu için tatlılar, şekerler, çikolatalar, pastalar hazırlayarak catering firmaları birçok alanda hizmet vermektedir. Kurtköy catering gibi onay belgesi olan bir firma olup; müşteri memnuniyetini esas alarak hizmet vermesiyle rakipleri arasında farkındalık oluşturur.

Comments

Popular posts from this blog

Catering Firmaları Hakkında

Toplu Yemek Nedir