Tabldot Yemek Firmaları



Tabldot Yemek Firmaları Catering


Tabldot yemek, önceden hazırlanmış olan menüleri günlük olarak değişiklik gösteren ve sabit bir fiyat üzerinden verilen yemek hizmeti çeşidine denilmektedir. Tabldot kelime anlamı olarak yemek servisi anlamına gelmektedir. Tabldot yemek özellikle şirketler ve işletmeler tarafından yaygın olarak kullanılan bir yemek hizmeti çeşididir. 

Tabldot yemek hizmeti veren firmalara, tabldot yemek firmaları denilmektedir. Son zamanlarda özellikle birçok şirketin tercih ettiği tabldot yemek firmaları, Türkiye genelinde 5 binden fazla olduğu tahmin edilmektedir. Tabldot yemek konseptinin gelişen sanayi ile birlikte hızlı ve pratik olarak porselenler yerine yemek hizmeti ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik ortaya çıkan bir terimdir.


Tabldot Yemek Firmaları



Tabldot yemek firmalarına catering firmaları da denilebilir. Tabldot yemek firmaları veya catering yemek firmaları, şirketlerin toplu yemek ihtiyaçlarını sabit fiyatla karşılamak amacıyla kurulmuş firmalardır. Sanayinin gelişmiş olduğu şehirlerde yani büyükşehirlerde tabldot yemek firmaları daha çok yaygındır. 

Firmalar, şirketler ya da fabrika yönetimi, çalışanların iş gücünü arttırmak, hem zamandan performansla fayda sağlamak için, çalışanların beslenmesini dikkatli, sağlıklı ve en düşük maliyetlerle sağlamak amacıyla birçok firma tabldot yemek firmalarından hizmet almaktadır. 


Ayrıca toplantılarda, düğünlerde, nişanlarda, doğum günlerinde, davetlerde ve çeşitli organizasyonlarda da tabldot yemek firmaları tercih edilmektedir. Tabldot yemek firmaları bünyelerinde gıda mühendislerini bulundurma zorunluluğu olduğundan güvenle tercih edilebilecek firmalardır. Tabldot yemek firmaları zaman ve pratiklik bakımdan günümüzde oldukça avantajlı sistemlerdir.


Comments

Popular posts from this blog

Catering Firmaları Hakkında

Kurtköy Catering

Toplu Yemek Nedir